Zübeyde Hanım Anaokulu
Cevatpaşa Mah Endamlı Sok. No12. Ordu Askeri Lojmanlar İçi, Yeşilyurt/ Malatya TÜRKİYE

VİZYON

Okul Öncesi Eğitimin amaçlarını gerçekleştirmek için ekip ruhuyla çalışan ,projeler üreten,kaliteli eğitimi hedefleyen,izlenen ve sürekli gelişen,alanında lider bir kurum olmak

MİSYON

37-68 aylık çocukların fiziksel,duygusal,zihinsel gelişimlerini sağlayarak iyi insan iyi yurttaş ve gelecekte kişisel özellik ve kabiliyetlerine göre uygun bir meslek edinmiş bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir Okul Öncesi Eğitim kurumuyuz.

BAŞARILAR

Milli Eğitim Bakanlığının Eğitim Öğretimde Yenilikçilik Projesi Kapsamında Okulumuz ´Kurumsal Kapasiteyi geliştirme ´ kategorisin 5 Zeka 5 Yer 5 Dünya Projesiyle Bölge 1.si oldu.
Öğretim Şekli :İkili eğitim

İkili eğitim

SABAH: 07.25-12.25 ÖĞLEN: 12.35-17.35

LEVENT YAŞILAK

İl Merkezine 1 km. İlçe Merkezine 7 km. uzaklıktadır.

Hava Lojmanları

Proje Çalışmaları

5 ZEKA 5 YER 5 DÜNYA PROJESİ,ENERJİNİ BOŞA HARCAMA,KENDİ OYUNCAĞIMI KENDİM YAPIYORUM,GEÇMİSTE GELECEĞE KÜLTÜREL MİRASIM,BESLENME DOSTO OKUL PROJESİ,DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ.